Nieuws Mechelen Wima Bowling verhuist naar Bowlingpaleis

Wima Bowling verhuist naar Bowlingpaleis

Wima Bowling verhuist naar Bowlingpaleis

bowlenDe Wima Bowling in Schelle, net als San Marco Village uitgebaat door de familie Crijns, verhuist naar het Bowlingpaleis, even verder op de A12 in Schelle. Dat meldt Gazet van Antwerpen.

De verhuis maakt deel uit van een groot project van de familie Crijns dat een investering van 7 miljoen euro vergt.

De Wima Bowling is 46 jaar oud, en heeft zijn beste tijd gehad. “Om geen tijd te verliezen en de investeringen te beperken, ben ik gaan praten met de eigenaar van het Bowlingpaleis”, zegt afgevaardigd bestuurder Johnny Crijns.  “Die zaak is amper acht jaar oud.” De familie Crijns gaat het Bowlingpaleis huren en zal de uitbating van de bowling verderzetten. “Achteraan komt een gebouw van 750 m² dat wordt ingericht als afterbowling lounge. Daar kunnen mensen na een avondje bowling rustig verder genieten en zelfs dansen, zonder dat we er een echte dancing van maken”, aldus Johnny Crijns.

De bowlingzaal blijft op de eerste verdieping en de binnenspeeltuin op het gelijkvloers wordt vervangen door een nieuw restaurant. De werken starten op 1 juli en moeten rond half augustus klaar zijn.

De huidige Wima Bowling wordt afgebroken en vervangen door een ondergrondse parking met 208 plaatsen. Op de eerste verdieping komt een winkelproject. Dit project moet klaar zijn tegen eind 2017.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.