Nieuws Mechelen Wordt u onze Starter van de Week?

Wordt u onze Starter van de Week?

Wordt u onze Starter van de Week?

starterMade in Mechelen is er voor ondernemers en bedrijven uit de grote regio rond Mechelen. Niet alleen voor bedrijven die al een stevige reputatie hebben opgebouwd, maar ook voor starters. Die starters willen wij een extra steuntje geven.

Vanaf nu brengt Made in Mechelen elke maandag het verhaal van een interessante starter. Bent u nog niet zo lang geleden van start gegaan met uw onderneming en wilt u uw verhaal delen met collega-ondernemers? Contacteer ons, en wij stellen uw bedrijf voor in een artikel op Made in Mechelen. Gratis en voor niks.

Wij zoeken niet alleen starters uit de stad Mechelen en haar deelgemeenten, maar ook uit Boom, Niel, Rumst, Duffel, Berlaar, Lier, Bornem, Sint-Amands, Puurs, Willebroek, Putte, Sint-Katelijne-Waver, Heist-op-den-Berg, Bonheiden, Kapelle-op-den-Bos, Londerzeel, Zemst, Boortmeerbeek en Keerbergen.

Stuur een mail naar redactie@madeinmechelen.be met een korte voorstelling van uw bedrijf en uw contactgegevens. U hoort dan snel van ons.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.