plopsa

Xavier Verellen nieuwe commercieel directeur Plopsa

SCHELLE - Vanaf 2 mei neemt Xavier Verellen de functie van Commercieel Directeur bij Plopsa aan. Hij zal de leiding nemen over het Sales & Marketing team.

In het verleden werkte Verellen voor DPG Media. Daar startte hij zestien jaar geleden als marketing manager van Dag Allemaal, Joepie, Outside en Netwerk. Later werd hij benoemd tot Chief Commercial Officier voor DPG Media in België en Nederland. Hij was verantwoordelijk voor de uitrol van onder andere hln.be en de reorganisatie van de commerciële organisatie van de Nederlandse dagbladen. In die functie werkte hij al regelmatig samen met Studio 100.

Verellen heeft naast een master Toegepaste Economische Wetenschappen en Accountancy and Finance ook studies achter de rug in journalistiek en grafische kunsten. Voor Plopsa zal hij de ploeg marketeers, grafici en salesmensen aansturen.

Plopsa CEO ad interim Koen Clement zegt blij te zijn met de komst van Verellen. "Hij brengt ervaring, drive en creativiteit mee. Hard werken ook, en dat past helemaal bij de bedrijfscultuur van dit bedrijf", aldus Clement.