Yontec

Yontec slaat de vleugels uit

Het gekende onderhoudsbedrijf van technische installaties Yontec opent een tweede filiaal. Het team van Davy Jonckers zal voortaan ook een uitvalsbasis hebben in Mechelen en van daar uit de klanten in centraal en westelijk België gaan bedienen.

Yontec is een familiebedrijf, in 2005 opgericht door Davy Jonckers. Zo'n 150 mensen zorgen voor de technische ondersteuning van bedrijven met een machinepark en andere technische installaties. De onderneming wil zich onderscheiden in de zorg voor hun medewerkers, en zo het verschil maken.

Dat lukt erg aardig, want Yontec groeit nog steeds als kool. Na de Limburgse markt, komen er steeds meer klanten bij in andere delen van het land. Die zullen bediend worden vanuit een tweede kantoor, gevestigd in Mechelen. "Met de opening van het nieuwe filiaal in Mechelen willen we niet alleen onze aanwezigheid in Vlaanderen versterken, maar ook een warme thuis creëren voor onze medewerkers die wonen in de regio's Vlaams-Brabant, Brussel, de Kempen en Antwerpen", zegt Davy Jonckers. "Deze strategische locatie stelt ons in staat om nog dichter bij onze medewerkers te zijn, wat essentieel is voor een hechte samenwerking en een positieve werkomgeving." Het bedrijf zoekt trouwens nog steeds naar bijkomend talent om de toenemende opdrachten uit te voeren.