FNG

Yves Pollé is de nieuwe CEO ad interim van FNG

MECHELEN - FNG NV benoemde Yves Pollé als lid van de directieraad en Chief Executive Officer ad interim.

Begin mei legde vormalig CEO Dieter Penninckx zijn functie neer omwille van medische redenen. Hij werd toen tijdelijk opgevolgd door COO Manu Bracke.
Kort daarna werd ook bekend dat de beurswaakhond vragen had bij een aantal transacties van de FNG Group, waardoor het aandeel van de modegroep geschorst werd.
De aanstelling van Yves Pollé kadert in de strategische denkoefening en het herstelplan waaraan FNG NV werkt. Volgens het bedrijf heeft de ervaring van Yves Pollé als transformatiemanager een belangrijke toegevoegde waarde om het herstelplan verder uit te werken en de onderhandelingen met de verschillende stakeholders te voeren. Op heden is de opdracht van Yves Pollé verbonden aan de implementatie van het herstelplan van de groep en daarom ad interim.
Yves Pollé is de afgelopen jaren betrokken geweest in verscheidene veranderingsprocessen in binnen- en buitenland. Zijn internationale ervaring zal de verdere integratie van de Ellos activiteiten in de FNG groep ten goede komen.
Dankzij deze versterking van de directieraad zal Manu Bracke zich opnieuw kunnen toeleggen op de operationele leiding van het bedrijf als COO.