Nieuws Mechelen Zaakvoerster van Queen Seven is finaliste Miss Wellness Beauty Belgium

Zaakvoerster van Queen Seven is finaliste Miss Wellness Beauty Belgium

Kelly Vervoort

Zaakvoerster van Queen Seven is finaliste Miss Wellness Beauty Belgium

KONINGSHOOIKT – Kelly Vervoort van het schoonheidsinstituut Queen Seven in Koningshooikt is finaliste voor de verkiezing Miss Wellness Beauty Belgium.

“Als finaliste wil ik vooral onze sector in de kijker zetten”, vertelt Kelly. “In onze sector wordt er nog heel vaak onder de prijs gewerkt en er wordt regelmatig neergekeken op schoonheidsspecialistes. Iedereen heeft het door de coronacrisis heel moeilijk gehad, dus er is nood aan solidariteit.”

Of Kelly daadwerkelijk de verkiezing wint, weten we pas op 23 april 2022. “Sinds 2004 ben ik helemaal gebeten door alles wat met beauty te maken heeft”, vertelt Kelly. “Ik startte mijn zaak in Berlaar in een kleine ruimte en deed toen voornamelijk kunstnagels. Ondertussen is mijn schoonheidsinstituut uitgegroeid naar een mooie zaak met meerdere cabines en een vast personeelslid. We doen nog steeds heel graag nagels en focussen ons ook op wimperlifting, maar daarnaast willen we met onze kwalitatieve huid- en afslankingstrajecten écht het verschil maken. Met Queen Seven werken we steeds op maat van de klant. Het geeft mij dan ook enorm veel voldoening om telkens mooie resultaten te zien.”

Kelly is mama van een dochtertje van 2,5 jaar en is plusmama van twee zonen. Volgens haar gaan een carrière en het moederschap perfect hand in hand. “Mijn dochter zorgt er net voor dat ik nog meer wil doorzetten. Ik wil ervoor zorgen dat zij later fier kan zijn op haar mama”, besluit Kelly.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.