Nieuws Mechelen Zemst heeft modernste Carrefour

Zemst heeft modernste Carrefour

Zemst heeft modernste Carrefour

De klanten van de Hypermarkt Carrefour van Zemst zullen merken dat hun winkel binnenin compleet veranderd is. Het is het resultaat van 16 maanden verbouwingswerken aan de vestiging aan de Zemstbaan. “De winkeloppervlakte werd uitgebreid met 2.000 m², waardoor de klant voortaan kan winkelen op 8.500 m². Ook het bestaande deel van het gebouw werd volledig onder handen genomen, waarbij veel aandacht besteed werd aan ecologie”, zegt Baptiste van Outryve, woordvoerder Carrefour Belgium.

Na de Hypermarkt Carrefour van Mons Les Grands Prés, die de deuren opende begin december 2015, en de nieuwe winkel in Koksijde, open sinds mei 2016, is Zemst de derde vestiging die een uniek en vernieuwd winkelconcept volgt. De klant heeft niet langer het gevoel in een hypermarkt rond te lopen, maar lijkt hij van de ene naar de andere gespecialiseerde winkel te gaan. “Carrefour groepeerde hiervoor haar producten anders, zeg maar logischer voor de klant. Alle artikelen staan er per thema ingedeeld.” De meubelen zijn laag, zodat de klant geniet van een panoramisch zicht over de hele winkel. “Dit verbetert ook het comfort van de klant die alle producten binnen handbereik heeft.”

De Hypermarkt Carrefour van Zemst trekt de kaart van de bediening, met aandacht voor en de nadruk op een ruim assortiment kwaliteitsvolle verse producten. “De premium groenten- en fruitbar is nieuw in de versmarkt en een primeur in Vlaanderen. Daar vindt de klant langs de ene kant de bioproducten in bulk terug, en aan de andere kant van de bar een mooi en volledig nieuw assortiment premium groenten en fruit, geheel volgens de seizoenen.” Bovendien zijn er veel digitale toepassingen, zoals interactieve schermen, die ten dienste staan van de klant en besteedt Carrefour er volop aandacht aan het milieu. Hypermarkt Carrefour Zemst neemt ook 20 extra medewerkers in dienst.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.