Nieuws Mechelen Zomerbar Terrazza: Milaan aan de Dijle

Zomerbar Terrazza: Milaan aan de Dijle

Zomerbar Terrazza: Milaan aan de Dijle

MECHELEN – Op 26 juni opent de nieuwe zomerbar Terrazza de spreekwoordelijke deuren. Aan de Dijleterrassen ter hoogte van de campus De Vest van Thomas More kan je tot eind augustus genieten van een zonnig plekje bij het water in een door Italië geïnspireerd decor. Terrazza is een initiatief van de Mechelse Rawberry Group.

Rawberry Group is gekend van evenemeneten als Under the Stars, Aper’eau en het Fan Park op de parking van De Nekker. Na een moeilijk jaar waarin haast geen evenementen georganiseerd konden worden door de coronamaatregelen pakt Rawberry Group uit met dit nieuwe concept.
Terrazza is geïnspireerd door het bekende Martini Terrazza in Milaan.
De terrassen aan de Thomas More Hogeschool worden voorzien van ligstoelen, kussens en parasols en natuurlijk kan je er terecht voor een hapje en een drankje.

Speciaal voor het EK voetbal opent Terrazza een paar dagen eerder dan voorzien. Omdat er in het weekend van 26 juni de achtste finales zijn waarin wellicht ook de Rode Duivels te zien zullen zijn, wordt er een scherm geplaatst.
Terrazza is tot eind augustus iedere dag open van 12 u tot 23.30u.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.