Nieuws Mechelen Zyxel networks opent kantoor in Mechelen

Zyxel networks opent kantoor in Mechelen

Zyxel networks opent kantoor in Mechelen

MECHELEN – Zyxel is een van oorsprong Taiwanees bedrijf en levert cloud-oplossingen. Zyxel Networks is groeiende en wil zijn marktaandeel in België en Luxemburg verder vergroten. Daarom opende het bedrijf woensdag een nieuw kantoor in De Regenboog 11 in Mechelen.

Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van veilige, AI- en cloud-gedreven zakelijke en thuisnetwerkoplossingen voor met name de kmo-markt. De expansie is een logische stap na de groei die Zyxel de afgelopen vier jaar onder meer in België heeft gerealiseerd.

Met de steeds groter wordende vraag naar netwerkoplossingen kan Zyxel met een eigen kantoor in België dichter bij de klanten komen. “We zien dat België en Luxemburg groeimarkten zijn voor ons en daarmee vinden wij het van belang om dicht bij de resellers en eindklanten te zijn door middel van een fysiek kantoor in Mechelen”, zegt Jean-Marc Guignier, Executive VP EMEA Sales & Marketing van Zyxel.

In België en Luxemburg focust Zyxel zich naast de kmo op de sectoren educatie, hospitality en healthcare. De afgelopen vier jaar is het aantal partners in deze regio sterk gegroeid. Het bedrijf wil nu de volgende stap zetten. “Met ons nieuwe kantoor kunnen we onze lokale partners beter bedienen, bijvoorbeeld met trainingen hier op kantoor”, zegt Ken Willekens, VAR manager bij Zyxel Belux. “In 2022 verwachten wij in België ook ons salesteam verder op te schalen, zodat we hier onder meer onze netwerkoplossingen zoals Nebula nog beter op de kaart kunnen zetten.”

www.Zyxel.com

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.