Tuinfeest Voka ZOO Antwerpen Foto: Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland

1.100 aanwezigen op Tuinfeest Voka in de ZOO van Antwerpen

Naar traditie nodigde Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland ondernemers vrijdag uit in de Antwerpse ZOO voor haar jaarlijkse zomerse netwerkavond. Meer dan 1.100 ondernemers en andere vooraanstaande figuren uit het bedrijfsleven en de politiek waren op de afspraak voor dit tuinfeest. Met de aanwezigheid van een ruime delegatie van afgevaardigden van Kamers van Koophandel uit heel Europa vormde het Tuinfeest dit jaar ook de afsluiter van het Eurochambres Congress 2024.

“Onder bekenden even terugblikken op de eerste maanden van dit jaar, maar ook nieuwe contacten leggen in een bruisende sfeer: dat is waar het tijdens het Tuinfeest allemaal om draait. Dankzij deze setting is het Tuinfeest al voor menig ondernemer een opstap naar een extra productief najaar gebleken”, stipt gedelegeerd bestuurder Luc Luwel van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland aan.

In die zin gaf de aanwezigheid van een grote delegatie van afgevaardigden van Kamers van Koophandel uit heel Europa deze editie van het Tuinfeest extra internationale allure. Het tuinfeest was een laatste hoogtepunt van het Eurochambres Congress, waarvan Antwerpen dit jaar gaststad was. Drie dagen lang bood een boeiend programma in Antwerpen hun daarbij de kans om nieuwe ideeën voor hun dienstverlening op te doen en te netwerken.

Foto: Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland