Nieuws Oost-Vlaanderen 18 Foodtrucks en Jeroen Meus op Parklife in Sint-Denijs-Westrem

18 Foodtrucks en Jeroen Meus op Parklife in Sint-Denijs-Westrem

18 Foodtrucks en Jeroen Meus op Parklife in Sint-Denijs-Westrem

parklifeParklife is een nieuw festival dat in het Parkbos in Sint-Denijs-Westrem op 20 september sportieve wandelaars en fietsers samenbrengt met families, muziekliefhebbers en foodies. Volwassenen kunnen van de sfeer en het zeer gevarieerde muziekaanbod genieten, terwijl de kinderen de dag van hun leven meemaken in Kidsvillage. Speciaal voor hen wordt een apart dorp gebouwd met een trendy kapsalon, vintage muziekinstrumenten en tovertafels.

Food Farm Fïesta, de culinaire compagnie die is opgericht door Karolien Reyntens en Jo De Graeve uit Melle is er ook weer bij om de aanwezigen op hun culinaire wenken te bedienen.  “Er zullen op Parkvillage liefst 18 foodtrucks staan”, zegt Karolien Reyntens. “Ze bieden een gevarieerd aanbod aan lekkere gerechtjes. Van sushi bij Sushi Mi over taco’s bij Monba Taqueria, Belgische tapas (Amuse Amusant) en slow cooked ribs op de Big Green Egg (Atelier 833) tot de ambachtelijke grillkaas van Berloumi. De topchefs van Blvd in St.-Martens Latem bereiden unieke gerechten in hun volledig uitgeruste buitenkeuken en als kers op de taart komt Jeroen Meus in hoogsteigen persoon zijn haute-dogs serveren.”

Ook de uitgebreide gin bar met meer dan 60 soorten gin reist mee naar Parklife. De drankjes worden geschonken volgens de regels van de kunst en geserveerd met bijpassende botanicals. Voor de ambervariant kan u terecht aan de gespecialiseerde whiskybar van Belux Import.

Barbier Tom, die recent in Gent een tweede shop opende, trimt met flair uw snorharen en de massagemobiel neemt uw kuiten onder handen na een fiets- of wandeltocht.

Opgefrist? Dan neemt u zeker nog een kijkje in de 2 expocontainers. Illustratrice Kaatje Vermeire toont origineel werk uit haar nieuwe boek dat binnenkort gepubliceerd wordt. Julie Tavernier nodigt Uitgeverij Loopvis uit in haar container, waarvoor ze verschillende originele kookboeken illustreerde.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.