29 november, 2022
14°C
Nieuws Oost-Vlaanderen 2015 was voor Teamleader jaar van de buitenlandse doorbraak

2015 was voor Teamleader jaar van de buitenlandse doorbraak

2015 was voor Teamleader jaar van de buitenlandse doorbraak

0000000000teamleaderHet Gentse Teamleader, dat SaaS-oplossingen aanbiedt aan kmo’s voor CRM, projectplanning en facturatie, blikte vorige vrijdag met de ondertussen 54 medewerkers uit de kantoren van Gent, Amsterdam en Berlijn en het op te starten kantoor in Parijs terug op een uiterst succesvol 2015. CEO Jeroen De Wit bedankte zijn medewerkers voor het knappe parcours, maar voegde er dadelijk aan toe dat het de bedoeling is om van 2016 een nog beter jaar te maken.
Teamleader leverde in ieder geval het bewijs bij uitstek van schaalbaarheid. In een jaar tijd steeg het werknemersbestand van 14 naar 54 medewerkers en er gebeurde enorm veel. “De opening van ons kantoor in Amsterdam was de eerste stap buiten onze comfortzone”, zegt Jeroen De Wit, “maar het bood ons ook een uitstekende kans om te bewijzen dat ons model schaalbaar is.”

Vorig jaar won Teamleader ook de prestigieuze Startupaward op The Next Web Conference in Amsterdam en werd het bedrijf genomineerd voor de Rising Star Award van Deloitte. Teamleader haalde bij investeringsgroep Fortino ook 2,5 miljoen euro vers geld op en rondde nog een belangrijke kaap: die van de maandelijkse omzet van meer dan 100.000 euro.

Ook de opening van een kantoor in Berlijn en het feit dat daar door Ter Zake aandacht aan werd besteed, was voor Jeroen De Wit een reden om tevreden terug te blikken.  “We zijn aan dit bedrijf begonnen met veel passie en het doet me enorm veel plezier dat die nu al door meer dan vijftig mensen wordt uitgedragen”, besloot hij. “Daarom ben ik ervan overtuigd dat ik volgend jaar in januari 2016 ons beste jaar ooit zal kunnen noemen.”

 

 

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.