Picture1 Foto 8tea5

8tea5 opent op 24 april tweede Gentse filiaal

Ruim zes jaar lang is 8tea5 in de Sint-Niklaasstraat in Gent een vaste waarde voor bubble tea. Op 24 april opent de keten haar tweede Gentse filiaal in de Langemunt. Het zal het negende 8tea5 filiaal in België zijn.

Gent is een bubble teawinkel rijker. In samenwerking met het designbureau Hedof heeft de nieuwe winkel een prachtige muur gekregen waar elementen uit Gent, bubble tea, Azië en de felle kleuren uit de jaren ’80 samenkomen. Sinds 2012 is Hedof al betrokken geweest bij de ontwikkeling van de befaamde 8tea5 lightbulb en herkenbare huisstijl. Sindsdien heeft Hedof gebouwd aan een internationaal klantenbestand met merken zoals Ikea, Samsung en Duvel.

8tea5 biedt voor elk wat wils. De ontelbare kleurrijke smaakcombinaties bieden ruimte om te experimenteren. 8tea5 durft daarom af te wijken van de gebaande paden en heeft zo bijvoorbeeld de mojito bubble tea uitgevonden. Net zoals alle andere drankjes bij 8tea5 bevat ook deze geen alcohol en is daarom voor iedereen geschikt.

Dansteam Masquerade zorgt voor entertainment op de openingsdag, om 14.00 uur. De eerste 50 klanten op de Langemunt 35 en de eerste 25 klanten van de Sint-Niklaasstraat 34 krijgen een bij aankoop van een bubble tea een goodie bag cadeau.