Nieuws Oost-Vlaanderen A Taste Affair opent winkel in Nederlandse Geleen

A Taste Affair opent winkel in Nederlandse Geleen

A Taste Affair opent winkel in Nederlandse Geleen

11988302_527435424088082_3763169589551862343_nA Taste Affair uit Gent is in vele opzichten een bedrijf dat een beetje een buitenbeentje is. De partners  Tom Van Lerberghe, Kris Leenaerts,  Hugo D’Haene en Rinaldo Castelli, van wie de eerste drie ook de functie van zaakvoerder op zich nemen, hebben een duidelijke visie. “Het doel van A Taste Affair”, zo zeggen ze, “bestaat erin om onze passie rond natuurlijke en smaakvolle producten te delen. We kiezen doelbewust voor producten vanuit biologisch of  biodynamisch standpunt. De focus ligt bij de import en distributie van natuurlijke wijnen waarvan de druiven biologisch of biodynamisch geteeld worden, maar die bovenal gemaakt worden zonder toevoeging van additieven.”

Daarnaast bevat het aanbod van A Taste Affair ook artisanale bieren. Het bedrijf ontwikkelde “Ceci n’est pas une Saison” volgens dezelfde vereisten: zo biologisch en natuurlijk als maar mogelijk, met héél veel aandacht voor de smaak. Wegens succes werd het gamma uitgebreid met een Triple en een Stout.

A Taste Affair bouwt ondertussen ook met producten als olijfolie, azijn, risottorijst, pasta, koffie, thee en vruchtensappen voort aan dit smakelijke aanbod, dat niet alleen in België aanslaat, maar ook meer en meer in Nederland.

Oliver Vencken die sinds 2013 salesmanager is voor Nederland, opende er nu met zijn partner begin september een winkel in Geleen, in de buurt van Maastricht. De  officiële opening van de winkel wordt gevierd op 26 september.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.