Lukas Van Orshoven Lukas Van Orshoven vervoegt Trooper met zijn platform Crowdselling. Foto: Wim Kempenaers

Aalsters webshopplatform Crowdselling vervoegt verenigingsnetwerk Trooper: “We helpen 10.600 verenigingen gratis een webshop starten”

Lukas Van Orshoven (29) uit Aalst versterkt met zijn Crowdselling de verenigingsorganisatie Trooper. Voor meer dan 10.600 Trooperverenigingen wordt het zo mogelijk om eenvoudig een verkoopactie te starten met een eigen gratis webshop.

Begin 2020 lanceerde Lukas Van Orshoven Crowdselling, een platform dat verenigingen, goede doelen en scholen helpt om geld in te zamelen via een kant-en-klare webshop. “Het leek ons vanzelfsprekend dat Trooper en Crowdselling samen veel meer kunnen betekenen voor lokale doelen”, zegt Lukas Van Orshoven, oprichter van Crowdselling.

Nu Crowdselling zich vervoegt bij Trooper, kunnen 10.600 organisaties efficiënt geldinzamelingsacties op poten zetten. De organisaties kiezen uit een reeks producten die ze willen verkopen, zetten dan via het platform eenvoudig een webshop op, en worden zo ondersteund bij de verdeling van de producten.