Nieuws Oost-Vlaanderen Aalters modemerk verrast Hasselaren met een splinternieuwe conceptstore

Aalters modemerk verrast Hasselaren met een splinternieuwe conceptstore

Aalters modemerk verrast Hasselaren met een splinternieuwe conceptstore

AALTER – Marie Méro, het trendy Oost-Vlaamse fashionlabel, vindt in 2020 een nieuwe thuisbasis in de modebewuste stad Hasselt. Op 28 februari opende de splinternieuwe conceptstore haar deuren in een prachtig pand in de drukke winkelstraat Botermarkt 7 te Hasselt.

Ruben Van der Elst, eigenaar en zoon van de oprichters van Marie Méro vertelt enthousiast: “Sinds de start van Marie Méro in 2006 zijn wij blijven bouwen aan een sterk merk. Ook in 2020 zetten we in op verdere groei met de opening van een nieuwe Marie-Méro winkel in het bruisende Hasselt. Wij geloven er rotsvast in dat inwoners en bezoekers van Hasselt de weg zullen vinden naar onze winkel.”

Dat Marie Méro blijft investeren in eigen winkels, maakt deel uit van haar groeistrategie. Steven, broer van Ruben en ook eigenaar van Marie Méro gaat verder: “We hebben steeds een grote focus gezet op customer experience. Ook in Hasselt willen wij onze klanten de felgesmaakte Marie Méro cocktail bieden: de combinatie tussen persoonlijk onthaal, een trendy shopdesign en een fantastische collectie ontworpen door ons eigen stilistenteam die elke vrouw laat stralen.”

Mode over generaties heen 

Marie Méro is een eigentijds Belgisch modemerk voor elke vrouw, over generaties heen. Moeders, dochters en vriendinnen inspireren steeds opnieuw, en halen zo het beste van zichzelf naar boven. Met deze fiere ladies in gedachten ontwerpt Marie Méro haar collectie, met een complete, stijlvolle outfit voor elk moment van de dag en voor iedere gelegenheid. Eigentijdse en kwalitatieve designs, in een perfecte pasvorm, voor iedere vrouw van maat 36 tot 48.

Aalters familiebedrijf

Marie Méro is het eigen modelabel van nv J. Van der Elst, een Aalters familiebedrijf actief in de modesector sinds 1971. Een team van zo’n vijftigtal collega’s werkt mee aan de realisatie. Van ontwerp tot verkoop: alles gebeurt in eigen beheer en staat onder leiding van de tweede generatie, de broers Steven en Ruben Van der Elst. Marie Méro wordt verkocht in meer dan 250 multimerkenwinkels in de Benelux, het Verenigd Koninkrijk en Ierland, in 12 shop-in-shop corners in Inno Galeria en in eigen stores in Mechelen, Gent, Roeselare, Leuven, Nieuwpoort, Knokke en vanaf nu ook in Hasselt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.