Nieuws Oost-Vlaanderen Aerey organiseert alweer topevenement in Gent

Aerey organiseert alweer topevenement in Gent

Aerey organiseert alweer topevenement in Gent

0000000000henri_jacobsAerey, een organisatie voor en door jonge ondernemers die ondernemerschap promoot, organiseert op 17 maart in de Ghelamco Arena het evenement “Follow the money”. “In het licht van de vele investeringen in start-ups die de laatste tijd het nieuws haalden”, zegt mede-initiatiefnemer Henri Jacobs, “nodigen we op 17 maart ervaren en jonge ondernemers uit om eens duidelijk het verschil toe te lichten tussen starten met weinig kapitaal – ook wel bootstrappen genoemd – en meteen kiezen voor venture capital.”  

Aerey plant twee keynotes en daarna een panelgesprek, waarbij ook iemand uit de media eens kan uitleggen waarom geslaagde kapitaalrondes van start-ups altijd zoveel aandacht krijgt.
“De twee ondernemers die de keynote zullen geven”, geeft Henri Jacobs nog aan, “zijn Jelle van de Velde die zijn start-up Playlane al snel kon verkopen aan Cartamundi en dus nu aan het hoofd staat van Cartamundi Digital en Wouter Nuytten, de CEO van Octopin. In het panelgesprek kruisen zij de degens met Gertjan De Wilde, de oprichter van Beatswitch en Fredrik Tibau, journalist van Data News.
Gratis tickets voor dit event zijn te verkrijgen via de volgende link: https://www.eventbrite.com/e/aerey-presents-follow-the-money-tickets-15974290533
 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.