Nieuws Oost-Vlaanderen Aerey stelt coworkingruimte ter beschikking van jonge creatieven

Aerey stelt coworkingruimte ter beschikking van jonge creatieven

Aerey stelt coworkingruimte ter beschikking van jonge creatieven

aereyEind vorig jaar opende Aerey, de jonge Gentse ondernemerscommunity een pop-up coworkingruimte, die op heel wat belangstelling kon rekenen.

Aangezien coworking dit jaar zijn tiende verjaardag viert wilde Aerey daarom het experiment van vorig jaar herhalen. “Sinds kort beschikken we over extra kantoorruimte die we als coworkingruimte ter beschikking willen stellen”, zeggen Henri Jacobs en Jan-Willem Callebaut van Aerey.

“Dit wil zeggen dat wij plaatsen aanbieden voor andere jonge ondernemers om de ruimte te delen en hier te werken. We horen dagelijks dat zelfs grote bedrijven helemaal in de ban zijn van kruisbestuiving en coworking, omdat frisse ideeën in deze tijden van disruptie meer dan nodig zijn. Tegelijk zit ondernemerschap in de lift en zijn er steeds meer jongeren die de nog altijd hoge jeugdwerkloosheid proberen te lijf te gaan door als ondernemer aan de slag te gaan en zo gewoon een job voor zichzelf creëren.”

Vier tot zes mensen kunnen in de ruimte van Aerey een inspirerende werkplek krijgen. Aerey biedt naar het zeggen van de initiatiefnemers trouwens meer dan alleen een bureau, stoel, vergaderruimte en keuken. “We onderscheidden ons van andere coworkingruimtes door een interessante link met het webagency, Forcit, dat zich meer en meer profileert als bedrijf dat ondersteuning biedt bij de digitale transformatie die vandaag voor elke organisatie een must is”, legtt Jan-Willem Callebaut uit. “En we organiseren ook regelmatig workshops en after-workevents die belangrijk zijn om te netwerken.  Zo maken we van deze coworkingruimte een ideale en bijzonder inspirerende omgeving voor jonge, creatieve ondernemers.”

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.