Nieuws Oost-Vlaanderen AGX Digital/Lodestar en TiDiSolutions slaan handen in elkaar

AGX Digital/Lodestar en TiDiSolutions slaan handen in elkaar

AGX Digital/Lodestar en TiDiSolutions slaan handen in elkaar

vlnr. Benoit Dubrulle, Johan Taccoen, David BinteinDe groep AGX Digital/Lodestar uit Gent heeft per 1 oktober de online serviceklanten van TiDi Solutions uit Astene overgenomen.

TiDi Solutions is het digital consultancy agency van Johan Taccoen dat reeds 15 jaar op de e-service markt opereert. Taccoen zal zich nog louter op zijn core business concentreren, zijnde consultancy in digitale strategie, digitaal change, program en project management voor e-business en e-commerce. Bij zijn consultancyopdrachten en projecten zal hij ook nog als externe partner voor AGX Digital/Lodestar fungeren.

Voor Benoit Dubrulle en David Bintein van de groep AGX Digital/Lodestar betekent de aanwas van nieuwe online serviceklanten een versterking van hun positie in de Belgische top 10 van de pure web agencies. Als hybride creatief webbureau werken ze samen aan digitale campagnes, van strategie tot development en interface design, met een gezonde mix van creativiteit, emotioneel design én techniciteit.

Samen met de online serviceklanten van TiDi Solutions neemt de groep AGX Digital/Lodestar ook enkele specialisten over die vertrouwd zijn met het opensource-webcontentmanagementsysteem TYPO3. Dit sluit perfect aan bij wat AGX Digital/Lodestar al in huis had: de publicatieplatformen WordPress, Umbraco en nopCommerce. Met dit klavertje vier hebben we nu een compleet servicepakket waardoor we altijd de beste technologische oplossing kunnen aanbieden die het meest aan de behoefte van de klant beantwoordt”, aldus Benoit Dubrulle en David Bintein.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.