Nieuws Oost-Vlaanderen Alcohol infused ijs krijgt er een zomers zusje bij

Alcohol infused ijs krijgt er een zomers zusje bij

Alcohol infused ijs krijgt er een zomers zusje bij

GENT – Nu de zomer resoluut zijn intrede heeft gedaan wordt het Boogo alcohol infused ijsgamma uitgebreid met de Bellini sorbet with white peach. Binnenkort zal ook een virgin icecream worden gelanceerd om ook de BOB’s te laten genieten van een cocktail in ijsjesvorm.   

De 2 student-ondernemers van het jaar die tevens finaleplaatsen veroverden in de 2018 editie van de Gentrepreneur en de ING startacadamy waar ze de tweede plaats behaalden, gaan een bijzonder drukke zomer tegemoet.

Virgin cocktail icecream

Aan het assortiment met namen die niets aan de verbeelding overlaten, ‘Gin tonic sorbet with lime zest’ of ‘Coffee amaretto with a crunch of ginger cookie’ om er maar enkele te noemen, werd recent een nieuwe smaak toegevoegd: de ‘Bellini sorbet with white peach’ die geïnspireerd is op de cocktail van witte perziken en sprankelende cava. “Door een toets van wodka en citroensap toe te voegen verkregen we een heerlijk verfrissend ijsje, ideaal voor een warme zomerdag”, aldus zaakvoerder Jorgo Struyve die zopas de schooldeuren achter zich toesloeg. “En we zitten in de testfase voor de introductie van onze virgin cocktail icecream omdat dit een lekker alternatief is op events en festivals.”

Een drukke zomer

Medeoprichter Nicolas Destoop bevestigt: “Er staan inderdaad heel wat bedrijfsevents gepland omdat velen ons assortiment ook een verfrissend (én origineel) idee vinden om hun event op te smukken en we zullen ook aanwezig zijn op verschillende zomerbars en festivals (Hypodream, Lions Boulevard, Wecandance, Laundry day .…). Maar uiteraard blijven onze ijsjes ook online bestelbaar en worden ze aan huis geleverd.”

Pop-up icecreambar

Jorgo verklapt alvast: “Momenteel timmeren we vooral -letterlijk dan- aan onze pop-up ‘alcohol infused icecreambar’ die de allereerste zal zijn in ons land en waarmee we vanuit Knokke toch een groot deel van België hopen te bereiken. De opening is voorzien op 23 juni en we hopen alvast dat het een warme zomer wordt…”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.