Nieuws Oost-Vlaanderen Alpha Classical Cleaning verhuist naar Beervelde

Alpha Classical Cleaning verhuist naar Beervelde

Alpha Classical Cleaning verhuist naar Beervelde

WEB%20BNP_2Het Gentse schoonmaakbedrijf Alpha Classical Cleaning, dat deel uitmaakt van Belcco (Belgium Cleaning Companies) en onder de vlag vaart van XL Group Service Companies,  heeft de jongste jaren een stevige reputatie opgebouwd, onder meer als bedrijf dat instaat voor de schoonmaak na evenementen in Flanders Expo. De toename van de activiteit resulteert binnen enkele maanden in een verhuis naar een nieuwe locatie in Beervelde.

“We gaan er vooral prat op”, zegt bedrijfsleider Geert Van Acker, “dat we als bedrijf kansen bieden aan mensen die het moeilijk hebben om op de arbeidsmarkt aan de bak te komen.”

Om die aanpak in de verf te zetten neemt het bedrijf ook deel aan de derde editie van “Boost uw business”, een wedstrijd van BNP Paribas.  Aangemoedigd door het succes van de twee  vorige seizoenen – samen goed voor 2.200 deelnemende ondernemers en bijna 270.000  uitgebrachte stemmen – herhalen BNP Paribas Fortis en RSC Anderlecht de ‘Boost uw  Business’-actie, die nog loopt tot 3 juli. Nieuw dit jaar is de bijkomende onderscheiding voor een starter die nog geen drie jaar bestaat. De hoofdprijs is opnieuw shirtsponsoring  voor één wedstrijd op de truitjes van de Belgische ploeg met de meeste titels.

Het dagelijks runnen van een zaak combineren met het werken aan naambekendheid, is voor veel buurthandelaars en kmo-bedrijfsleiders een moeilijke opdracht. Daarom geven BNP Paribas Fortis en RSC Anderlecht ondernemers en starters de kans om mee te dingen naar het uitzonderlijke voorrecht om gedurende één match de naam van de historische banksponsor op de officiële truitjes van Paars-Wit te vervangen door het logo van hun eigen zaak. Elke provinciale laureaat wint ook een lokale reclamecampagne met een brutowaarde van 10.000 euro.

“We zouden dat natuurlijk graag winnen”, zegt Geert Van Acker, “met name om nog eens te benadrukken dat we dankzij onze activiteiten een unieke plaats innemen in het werkgeverslandschap. Momenteel staan we op de derde plaats, maar ook onze deelname aan de wedstrijd zorgt al voor wat extra naambekendheid.”

Starters en ondernemers op weg helpen en ondersteunen, dat is ons werk,  dit is onze missie”, meent Peter Vandekerckhove, gedelegeerd bestuurder en lid van het Directiecomité van BNP Paribas Fortis. “Daarom staan onze ruim 2.000 gespecialiseerde experts van bij de  oprichting en gedurende het hele ontwikkelingsproces van hun bedrijf voor hen  klaar met gepersonaliseerde hulp en advies op maat. Wij zijn ervan overtuigd  dat het in de kijker plaatsen van deze ondernemers belangrijk is.”

  

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.