Nieuws Oost-Vlaanderen AlphaZ stapt voor het goede doel

AlphaZ stapt voor het goede doel

AlphaZ stapt voor het goede doel

GENT – We naderen het eind van het jaar alweer heel voorzichtig en dat wil onder andere zeggen dat we met z’n allen ons inzetten voor De Warmste Week van StuBru. Zo ook AlphaZ. Het Gentse rekruterings- en selectiebureau voor technische profielen laat zijn medewerkers stappen voor het goede doel. De opbrengst gaat intergraal naar Fonds Kadee.

AlphaZ zet zich dit jaar opnieuw in voor De Warmste Week en koppelt de actie aan de gezondheid van haar eigen medewerkers. Managing Director Karolien Mestdagh legt uit: “Voor iedere 1.000 stappen die onze medewerkers behalen boven de 9.000 stappen per dag, doneren we 1€ aan Fonds Kadee. Dit jonge fonds zet zich in voor alle patiëntjes van het kinderziekenhuis Prinses Elisabeth – UZ Gent via allerhande initiatieven om de levenskwaliteit te verbeteren.”

Verschillende acties

Maar daar eindigt het stappenplan van AlphaZ niet: “We hebben meerdere acties op til staan om de komende maanden zoveel mogelijk centen te verzamelen, want bij iedere extra actie die we organiseren, tellen we de stappen op en doneren ook hiervoor aan Fonds Kadee. De eerste actie die we gepland hebben zal plaatsvinden op vrijdag 12 oktober. Die dag zullen we met zoveel mogelijk mensen stappen van Harelbeke naar Gent. Dat is de volle 41,1 km!”

Het is de kick-off van een heleboel acties die het bedrijf de komende maanden zal organiseren. Als eindmeet stappen ze op 20 december van bij AlphaZ tot in Puyenbroek om – hopelijk – een prachtig bedrag te kunnen doneren.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.