Nieuws Oost-Vlaanderen Alterna organiseerde zeer geslaagde dag van de yoga

Alterna organiseerde zeer geslaagde dag van de yoga

Alterna organiseerde zeer geslaagde dag van de yoga

yogaDe internationale dag van de yoga van 21 juni kreeg ook in Sint-Niklaas heel wat belangstelling. Gezondheidscentrum Alterna organiseerde een sessie met gratis lessen voor meer dan 200 enthousiaste deelnemers.   “We konden het idyllische decor van het Casinopark omtoveren tot een  echt yogapark met het geluid van vogels en een fontein op de achtergrond”, zegt Daphne Langedijk, organisatrice en zaakvoerster van Alterna Gezondheidscentrum.

De grote opkomst kan volgens Daphne Langedijk worden verklaard door de groeiende interesse in yoga die rust en ontspanning geeft, maar eveneens een sportieve uitdaging vormt. “Sommige mensen hebben voor het eerst spieren gevoeld in hun lichaam waarvan ze niet eens wisten dat ze die hadden”.

De ervaren docenten gaven de hele voormiddag lessen Hatha, Vinyasa, Ashtanga en Tao Chakra gegeven. Ook een grote groep kindjes hebben enthousiast de kinderyogalessen  gevolgd en van een gratis kinderijsje kunnen genieten.

“Dit was de eerste keer, maar we gaan dit volgend jaar ongetwijfeld terug organiseren”, zegt Daphne Langedijk nog. “We hebben zoveel positieve feedback gekregen dat  we hier een jaarlijkse traditie willen van maken. Het is de ideale manier op mensen laagdrempelige manier kennis te laten maken met yoga en met de vele positieve effecten die dat voor de lichamelijke en de geestelijke gezondheid heeft.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.