Nieuws Oost-Vlaanderen Aluvision wint Leeuw van de Export

Aluvision wint Leeuw van de Export

Aluvision wint Leeuw van de Export

ALUVISIONAluvision uit Deinze en Pattyn Packing Lines uit Brugge zijn de “Leeuwen van de Export 2015”, respectievelijk, bij de kleine en de grote bedrijven.

Met de Leeuw van de Export beloont Flanders Investment & Trade (FIT) jaarlijks bedrijven die uitzonderlijke exportprestaties neerzetten.

Minister-president Geert Bourgeois reikte woensdagavond 16 september 2015 de 14de Leeuw van de Export uit in de Brabanthal in Leuven, in aanwezigheid van de crème de la crème van de Vlaamse exporterende bedrijven. Nadien konden de ruim 600 gasten netwerken met het netwerk van FIT: de 15 adviseurs Internationaal Ondernemen uit de provincies, de meer dan 100 Vlaamse Economische Vertegenwoordigers uit zowat 70 landen wereldwijd en een reeks experts uit Brussel.

Aluvision is een gestaag groeiend familiebedrijf uit Deinze met een 40-tal medewerkers, dat geleid wordt door Ann Vancoillie. Het bedrijf ontwikkelt en prouceert een modulair en ecologisch aluminiumsysteem voor de standbouw-, interieur- en eventsector. Dankzij de bijzonder sterk gepersonaliseerde ontwerpen en verregaande individuele ondersteuning aan klanten oogst het bedrijf inmiddels wereldwijd succes in 30 landen. Zowat 82% van de 7,8 miljoen euro omzet kwam in 2014 uit export.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.