Nieuws Oost-Vlaanderen An De Wachter vervoegt het boekingsteam van House of Entertainment

An De Wachter vervoegt het boekingsteam van House of Entertainment

An De Wachter vervoegt het boekingsteam van House of Entertainment

AALST – Na het eerdere aantrekken van managing director Bob Savenberg en boekingsagent Stijn Wouters, blijft House of Entertainment groeien. Deze week verwelkomt het bedrijf An De Wachter, die het boekingsteam van Bob, Stijn en Sofie Corthouts versterkt. “We zitten perfect op schema, want onze boekingsafdeling is nog voor de jaarwisseling op maximale kracht inzetbaar. We spelen hiermee in op onze groeiende activiteiten, waardoor we met een persoonlijk voorstel de organisatoren van concerten en evenementen beter kunnen bedienen”, zegt CEO Pieter Ramboer.

Sinds half oktober zit het team van House of Entertainment samen in Aalst. Het nieuwe pand van meer dan 250 vierkante meter biedt het allround entertainmentbedrijf nieuwe groeimogelijkheden, wat het verder investeren in afdelingen en medewerkers stimuleert. An De Wachter is de nieuwste aanwinst op de boekingsafdeling. In de entertainmentsector is An geen onbekende, want bij Star Entertainment, The Booking Agency en Starway Entertainment verdiende ze haar sporen als boekingsagente en artiestenmanager van o.a. Sylver, DJ Frank en vele anderen.

Bob Savenberg: “Ik heb met An samengewerkt bij Starway Entertainment en ken haar als een ervaren, gedreven en gepassioneerde doorzetter met een groot hart voor haar klanten, haar artiesten en muziek.”

Uitbreiding van het aanbod

“Naast de boekingen, streven we in het eerste jaar naar een verdere uitbreiding en ontwikkeling van onze exclusieve dj’s, artiesten en presentatoren. Voor Andy Peelman, DJ Ward, Jelle van Dael, Staf Coppens, Mathias Vergels en Peter Luts kunnen ze al bij ons terecht, en de bedoeling is dat we met ons team dat lijstje beheersbaar laten groeien”, aldus CEO Pieter Ramboer.

Full service entertainmentbedrijf

House Of Entertainment is een full service entertainmentbedrijf dat meer dan 100 eigen evenementen per jaar organiseert, goed voor ruim 450.000 bezoekers. Artiesten en organisatoren vinden vlotjes de weg voor een volledige omkadering of gedeeltelijke ondersteuning. House of Entertainment heeft een eigen boekingsafdeling, beheert rechten, verzorgt fysieke en digitale distributie, en start binnenkort met een eigen publishingafdeling.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.