Nieuws Oost-Vlaanderen Artes Group rekruteert met een sportieve twist

Artes Group rekruteert met een sportieve twist

Artes Group rekruteert met een sportieve twist

KRUIBEKE – Bouwonderneming Artes Group zoekt nieuwe medewerkers om haar team te versterken. Beroepen als werfleider, calculator en technicus staan in ons land al jarenlang in de top 10 van knelpuntberoepen. Om meer dan 30 vacatures in te vullen, lanceren ze de Artes Bouwploeg. Op een creatieve en originele manier gaan ze op zoek naar nieuwe ‘spelers’ voor de ploeg, zodat ze op topniveau kunnen blijven spelen.

In de campagne komen de bouw- en sportwereld samen. Zo toont Artes de uitzonderlijke sterke teamgeest van hun ploeg. We zien bijvoorbeeld eigen medewerkers roeien met spades en ‘muurtjes zetten’ op de werf. De bijhorende doordachte quotes maken het plaatje compleet.

 

Artes Group werkt aan grote werven, zoals de Sint-Baafskathedraal in Gent, de Sint-Katelijnekerk in Brussel, de Scheldekaaien en Oosterweelverbinding in Antwerpen. CEO Estel Meyhui: “We staan erom bekend een hechte groep te zijn, waar elke medewerker de kans krijgt om te groeien in zijn of haar job. Sporters en supporters, denkers en doeners, tekenaars en rekenaars, iedereen is welkom in onze Bouwploeg.”

Momenteel staan er zo’n 190 lopende werven op de teller, maar de bouwonderneming blijft groeien en evolueert door onder meer in te zetten op digitalisering. “De zoektocht naar nieuwe werkkrachten stopt nooit.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.