Nieuws Oost-Vlaanderen Astrid Stockman en Sioen op coronaproof ondernemersevent UNIZO Oost-Vlaanderen

Astrid Stockman en Sioen op coronaproof ondernemersevent UNIZO Oost-Vlaanderen

Astrid Stockman en Sioen op coronaproof ondernemersevent UNIZO Oost-Vlaanderen

GENT – UNIZO Oost-Vlaanderen organiseerde op donderdag 8 oktober haar jaarlijks ondernemersevent, om de lokale UNIZO-bestuurders te bedanken voor hun inzet. Om het event mogelijk te maken moest de ondernemersorganisatie uitwijken naar het ICC Gent. Daar konden zo’n 150 bestuurders op een veilige manier genieten van kunst, muziek en boeiende ondernemersverhalen.

Jos Vermeiren, directeur UNIZO Oost-Vlaanderen: “We zijn ongelofelijk tevreden dat we met dit event hebben kunnen aantonen dat we niet zonder events of cultuur moeten leven in corona-tijden. We hebben op een uiterst veilige manier heel wat mensen samengebracht en een fijne avond bezorgd. Onze UNIZO-bestuurders hebben er woelige tijden opzitten en er komt nog heel wat op hen af. We wilden hen dus een hart onder de riem steken en hen bedanken voor hun blijvend engagement.”

Op het programma stonden een mini-optreden van Sioen en Astrid Stockman, een rondleiding tussen kunstwerken van schilder Gilles Van Schuylenbergh en verschillende proeverijen van Oost-Vlaamse producten (in samenwerking met EROV).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.