Nieuws Oost-Vlaanderen Autobedrijf Jacobs opent nieuwe showroom in Lokeren

Autobedrijf Jacobs opent nieuwe showroom in Lokeren

Autobedrijf Jacobs opent nieuwe showroom in Lokeren

JacobsLokeren-0094-2

Autobedrijf Jacobs is sinds jaar en dag een gevestigde waarde in Sint-Niklaas als erkend concessiehouder en servicepunt voor Mercedes-Benz. Het familiebedrijf, dat werd opgericht in 1963 en ondertussen wordt geleid door de derde generatie, verdeelt zowel personenwagens als  bedrijfsvoertuigen.

Eind 2011 nam Jacobs de Mercedes-Benz Concessie Van Winkel over in Lokeren. Vrij kort na de overname kwamen er plannen om deze tweede vestiging in Lokeren grondig te verbouwen. Met als resultaat een verdubbeling van de showroomoppervlakte, en alle gamma’s – personenwagens, bestelwagens en vrachtwagens – én serviceafdelingen onder één dak.

Sinds 14 april is die compleet vernieuwde showroom officieel geopend, al nam de verkoopploeg er al voor het begin van het autosalon zijn intrek. “We hebben in de nieuwe showroom gemikt op beleving”, zeggen de zaakvoerders Carl Seys en Kris De Saegher. “Klanten kunnen onder deskundige begeleiding bijvoorbeeld op een touchtable  een wagen tot in de kleinste details samenstellen en bewonderen alsof hij al in de showroom staat. Customer experience is geen ijdel woord. We zijn ervan overtuigd dat we de klanten in de showroom een ervaring kunnen bieden die het internet hen niet kan geven.”

Naar aanleiding van de lancering van de nieuwe E-klasse van Mercedes houdt Jacobs in zijn showrooms in Lokeren en Sint-Niklaas nog tot 23 april opendeurdagen.  

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.