Nieuws Oost-Vlaanderen Automotive Group Duran neemt Peugeot-garage Tack over

Automotive Group Duran neemt Peugeot-garage Tack over

Automotive Group Duran neemt Peugeot-garage Tack over

OUDENAARDE – De familie Tack, die de voorbije 60 jaar uitgroeide tot de Peugeot- en Citroën-specialist voor Zuid-Oost-Vlaanderen, draagt zijn handelsfonds over aan Automotive Group Duran uit West-Vlaanderen.

“We hebben de voorbije decennia de evolutie van de automobieltechnologie en de distributie binnen de sector van de PSA-merken mogen meemaken”, zegt zaakvoerder Harry Vandenabeele. “De automobielwereld is in volle evolutie. Familiale bedrijven worden opgenomen in grotere verkooporganisaties. Automotive Group Duran heeft de voorbije jaren in West-Vlaanderen en Henegouwen een netwerk van Peugeot-vestigingen uitgebouwd. Nu wil het zijn positie uitbreiden naar Zuidoost-Vlaanderen. Hun ervaring en klantgerichtheid heeft ons ervan overtuigd dat zij onze klanten op dezelfde manier zullen benaderen als onze familie dat zes decennia lang heeft gedaan.”

Behalve de naam verandert voor de klanten niets. Ze zullen in beide vestigingen op de industriezone De Bruwaan in Oudenaarde terechtkunnen voor de aankoop van nieuwe en tweedehandswagens. De service na verkoop blijft in handen van dezelfde ploeg ervaren mecaniciens, koetswerkspecialisten en technische experts.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.