Nieuws Oost-Vlaanderen Balls & Glory zoekt uitbater en pand voor nieuw restaurant in Aalst

Balls & Glory zoekt uitbater en pand voor nieuw restaurant in Aalst

Balls & Glory zoekt uitbater en pand voor nieuw restaurant in Aalst

AALST – Wim Ballieu is op zoek naar een uitbater voor een gloednieuw Balls & Glory restaurant in Aalst. Dat zou de deuren openen zodra de horeca opnieuw aan de slag mogen. “We zoeken ook nog een pand, dus als de uitbater een pand ter beschikking heeft, is dat zeker een pluspunt.”

Liefhebbers van de gevulde gehaktballen uit Aalst en omstreken hoeven zich binnenkort niet ver meer te verplaatsen om de lekkernij te proeven. Tv-kok Wim Ballieu is namelijk op zoek naar een uitbater voor zijn nieuwe restaurant. Zodra de lockdown voor de horeca voorbij is, wil in de stad zijn volgende vestiging neerpoten. “Eerst waren we van plan om tijdens de lockdown in een bestaande horecazaak met afhaal te starten, maar we hebben dan uiteindelijk beslist om meteen voor een volledig restaurant te gaan. Dus zijn we op zoek naar een uitbater en een pand, en als het aan ons ligt een uitbater met een pand. Die werkt dan op zelfstandige basis en via een franchise”, zegt Greet Van der Herten van Balls & Glory.

“Ideaal zou zijn mochten we een uitbater vinden die zijn bestaande horecazaak omschakelt naar een Balls & Glory-restaurant, maar er liggen veel pistes en opties open”, zegt ze. “Ons droompand ligt niet per se op de Grote Markt. Het mag in een straat in de buurt van de Grote Markt liggen. Alleszins zoeken we een locatie met veel passage, maar liefst niet in een winkelstraat. Het moet alleszins een karaktervol pand zijn. In de buurt van bedrijven is ook interessant, want we staan bekend als leuke plek voor een lunch.”

Met Aalst erbij telt Balls & Glory drie vestigingen in Oost-Vlaanderen. Zo kwam er in de zomer van 2019 een restaurant in Sint-Niklaas en is er uiteraard nog steeds de Balls & Glory in de Jakobijnenstraat in Gent, waar de gehaktballen hun roots hebben.

Kandidaat-uitbaters vinden meer info via de website.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.