BAN Vlaanderen verstevigt samenwerking met Securex

reginald-vossenBusiness Angels Netwerk Vlaanderen (BAN Vlaanderen) heeft een sponsoring overeenkomst gesloten met HR-expert Securex, die in Oost-Vlaanderen kantoren heeft in Aalst, Drongen, Gent, Oudenaarde en Sint-Niklaas. Beide partners zullen voortaan extra ervaring en expertise uitwisselen om zo een nog hogere toegevoegde waarde te kunnen aanbieden aan starters en jonge ondernemers met groeiambities. BAN Vlaanderen en Securex zullen ook nauwer gaan samenwerken rond profilering en communicatie  en elkaars netwerk optimaliseren.

Dankzij de overeenkomst kan Securex zich nog beter profileren bij starters en zo de diensten en expertise in de verf zetten die het te bieden heeft aan een onderneming vanaf het prille begin.

Voor Peter Danneels,  Marcom Director Small & Midsize Markets van Securex “is de overeenkomst een perfecte aanvulling op onze reeds bestaande initiatieven. Dankzij de relatie met BAN Vlaanderen, kunnen we starters kennis laten maken met business angels en hen in contact brengen met financieringsmogelijkheden die anders moeilijk of niet bereikbaar zijn”.

Ook voor BAN Vlaanderen heeft deze samenwerking een belangrijke strategische waarde. Reginald Vossen, algemeen directeur van BAN Vlaanderen legt uit:”Wij willen meer doen dan louter investeerders en ondernemers met elkaar in contact brengen. De resultaten van onze jaarlijkse ondernemersbarometer leren ons dat, na financiering, efficiënt personeelsbeleid en administratie de grootste uitdagingen zijn voor starters. Securex is enorm beslagen op dat gebied; zij kunnen ons en onze jonge bedrijven hierin zeker met raad en daad bijstaan”, aldus Vossen.