Nieuws Oost-Vlaanderen Basware stelt Dany De Budt aan als country manager Belgium

Basware stelt Dany De Budt aan als country manager Belgium

Basware stelt Dany De Budt aan als country manager Belgium

Dany-De-BudtBasware, de toonaangevende Finse leverancier van purchase-to-pay- en e-invoicing-oplossingen die vorig jaar Certipost overnam, heeft in Erembodegem ook een belangrijke Belgische vestiging en is wereldwijd marktleider op het gebied van e-invoicing en Purchase-to-Pay oplossingen.

Het bedrijf heeft op 1 oktober Dany De Budt aangesteld als de nieuwe Country Manager in België.

Dany De Budt, die kan bogen op een lange ervaring bij bedrijven als Hitachi Data Systems en Huawei Technologies,  ziet heel wat opportuniteiten bij Basware. Samen met het team maakt hij er zijn missie van om zoveel mogelijk bedrijven aan te zetten hun facturatie elektronisch te laten uitvoeren. Een visie die trouwens perfect in lijn is met die van de Europese Commissie. Daar willen ze tegen 2020 de helft van alle facturatie op die manier zien lopen.

Daarnaast zal Dany De Budt de lokale organisatie van Basware bijsturen om kort op de bal te spelen met de snelgroeiende veranderingen in organisaties. De Budt: “Basware heeft alles in huis om het internationale succes te bevestigen en uit te dragen in de lokale markten. Ook in België heeft élk bedrijf en élke overheid nood aan een betere doorstroom van zijn facturatie, onkosten en vooral versnelling van betaling aangezien dit alles een onmiddellijke impact heeft op de cashflow. Ik kijk ernaar uit om, samen met het Belgische team, deze uitdagingen aan te gaan.”

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.