Nieuws Oost-Vlaanderen Basware verwacht enorme verschuivingen rond financiering

Basware verwacht enorme verschuivingen rond financiering

Basware verwacht enorme verschuivingen rond financiering

00000000000000baswareBasware, de toonaangevende Finse leverancier van purchase-to-pay- en e-invoicing-oplossingen heeft in Erembodegem ook een belangrijke Belgische vestiging en is wereldwijd marktleider op het gebied van e-invoicing en Purchase-to-Pay oplossingen.

Volgens het Finse bedrijf zullen we een in 2016 een enorme verschuiving zien in de de manier waarop bedrijven op zoek zullen gaan naar financieringen, hun cashflow zullen doen toenemen en hun handel zullen uitbreiden.

“Voortbouwend op de onlinehandelsnetwerken die de manier van zakendoen nu al veranderen”, zegt country manager Dany De Budt, “zullen belangrijke trends het nieuwe zakelijke landschap vormgeven, waaronder de consumerisatie van financieringen, met meer aandacht voor de klantervaring, en de toename van cloudgebaseerde financiering. Daarnaast zal die verandering ook in de hand worden gewerkt door het gebruik van voorspellende analyses aan de hand waarvan bedrijven hun financiële en leveranciersgegevens beter kunnen benutten om zo hun cashflow te verhogen en hun leveranciersrelaties te versterken en door de toename van e-factureringsinitiatieven in de overheidssector”.

Basware is er dan ook van overtuigd dat 2016 een jaar van belangrijke veranderingen zal zijn voor zakelijke financieringen.

“Marktkrachten, geavanceerde technologieën en nieuwe b2b-diensten convergeren om bedrijven een nooit eerder geziene wendbaarheid te geven in het beheren van hun cashflow en bedrijfskapitaal”, geeft Dany De Budt nog aan. “De purchase-to-payfunctie, die nu een operationele functie is, zal een strategische functie worden en zal een succesfactor worden voor de activiteit omdat bedrijven niet alleen zullen kunnen bepalen hoe en wanneer ze hun leveranciers zullen betalen, maar ook hoe ze die schuldvorderingen zullen financieren om zo hun kapitaalpositie te maximaliseren. Die ingrijpende verandering in hoe bedrijven hun vorderingen financieren, zal ook leveranciers, en dan vooral kmo’s, meer vrijheid geven dankzij de voordelen van die nieuwe financieringsmogelijkheden waardoor ze hun cashflow kunnen verhogen om de groei van hun onderneming te ondersteunen.”

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.