Nieuws Oost-Vlaanderen Bed & Breakfast innoveert met Dutchtub en camperverhuur

Bed & Breakfast innoveert met Dutchtub en camperverhuur

Bed & Breakfast innoveert met Dutchtub en camperverhuur

arckcamperArchitect Bas Wauman en interieurarchitecte Nele Vercauteren openden in februari van dit jaar naast hun kantoor de bed & breakfast Arck en tonen geregeld met nieuwe initiatieven dat inventiviteit ook in hun sector geen dode letter hoeft te zijn.

“Toen we hier vijf jaar geleden kwamen wonen”, geeft Bas Wauman aan, “ontstond eigenlijk al meteen het idee om op het gelijkvloers van onze huidige woning 2 gastenkamers in te richten. Maar het architectenkantoor zat dan ook in een groeifase en we beslisten om voorrang te geven aan de ontwikkeling van het kantoor. Toen twee jaar geleden het aanpalende pand te koop kwam, grepen we onze kans om ons oorspronkelijke idee daar toch uit te voeren.”

De uitbaters mogen zes maanden later alvast niet klagen over een gebrek aan belangstelling en onndertussen blijven ze veel inventiviteit aan de dag leggen. Wie een overnachting plant bij Arck, kan vanaf nu immers op ontdekking in de tuin om er gebruik te maken van een zogenaamde Dutchtub – een vuurverwarmd bad –  en van de mogelijkheid om zelf een pizza te bakken in een buitenoven.

“Daarnaast”, zo zegt Nele Vercauteren, “bieden we onze klanten ook de kans om te vertrekken met een Volkswagen California Camper om het avontuur op te zoeken.  Deze gloednieuwe en zuinige wagen beschikt over alle moderne opties voor een aangename rij-ervaring en telt 2×2 slaapplaatsen dankzij het elektra-hydraulische hefdak. Wie de camper huurt, krijgt er bovendien een vers ontbijtpakket met biologische producten bij.”

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.