download (37)

Bedank je personeel met een kerstbox en steun De Warmste Week

LOVENDEGEM - Met het korten van de dagen, komt ook de kerstperiode weer dichterbij. Ondertussen gaat dit traditioneel gepaard met de vele acties voor verschillende goede doelen voor De Warmste Week van StuBru. Dit jaar draagt ook HR-dienstverlener Introduce zijn steentje bij.

"We gingen op zoek naar een goed doel, zochten naar een actie met knipoog naar onze business en wilden ook de nadruk leggen op samenwerkingen", zegt Managing Partner Nancy De Bonte. "Het resultaat is dat we ons inzetten voor Ter Muiden vzw, mede omwille van persoonlijke betrokkenheid, maar vooral om hun werking te garanderen."

Ter Muiden vzw ondersteunt volwassenen met een verstandelijke beperking in het wonen, de dagbesteding en de vrije tijd met als doel hun kwaliteit van het leven te optimaliseren. De Bonte: "In ons concept staan waardering en bedanking centraal, ook in HR is recognition van groot belang en is positieve feedback nog steeds een grote motivator. Vandaar bieden wij kerstdozen aan, die werknemers kunnen ontvangen als een warme bedanking na een jaar vol inspanningen. Op die manier laat je individuen weten dat ze een 'All Star' zijn voor jouw bedrijf."

De doos raakt stilaan gevuld door aankopen van Introduce evenals gulle bijdragen van klanten en partners (onder andere Pepsico, ASSA ABLOY, Tiense suiker, Finex confiserie, de Bierbar, SupraBazar, Rombouts Koffie, DS Smith Packaging,…). De kerstdozen zullen uiteindelijk gevuld worden samen met de bewoners van Ter Muiden. "We willen 300 pakketten maken", aldus de HR-dienstverlener.

Zin om deze warme actie te steunen?

All Stars X-mas boxen kunnen besteld worden als waardering voor je personeel via info@introduce.be of 09 375 35 14. Een pakket kost 15 euro, waarvan 5 euro naar het goede doel gaat. Op 13 december houdt Introduce een afhaalmoment in hun hoofdkantoor in Lovendegem, en dit in heuse kerstsfeer. Zo kan je er o.a. genieten van een kom verse soep, wat ook nog eens rechtstreeks bijdraagt tot het eindbedrag.

"Tijdens de Warmste Week (18 – 24 december) gaan we ook op bezoek naar Puyenbroeck om daar het eindbedrag in te dienen. Iedereen is welkom om ons hierbij te vergezellen. Via onze sociale media kan je ook alles volgen omtrent onze actie", besluit Nancy De Bonte van Introduce.