Nieuws Oost-Vlaanderen Bedrijf uit Zulte wint Architizer A + Award in New York

Bedrijf uit Zulte wint Architizer A + Award in New York

Bedrijf uit Zulte wint Architizer A + Award in New York

W_Winner2015Innovatie is het nieuwe mantra bij ondernemingen. Elk bedrijf moet in deze snel veranderende tijden zichzelf voortdurend heruitvinden, zo kunnen we dagelijks tientallen keren lezen. En daarbij zien we dan dikwijls dezelfde bedrijven terug in de media, meestal omdat ze met spitstechnologische innovaties in het nieuws komen. Dat ondertussen ook diverse Vlaamse bedrijven vanuit de schaduw hard aan innovatie werken, bewijst  natuursteenverwerkingsbedrijf Van den Weghe uit Zulte.

“Lap®is is de naam van de lijn innovatieve productontwikkelingen bij Van den Weghe”, zegt bedrijfsleider Tanguy Van Quickenborne.  “Deze state-of-the-art stopcontacten en schakelaars vinden hun internationale weg naar zowel klassieke als eigentijdse interieurs. De in natuursteen verzonken stopcontacten hebben inmiddels al heel wat internationale prijzen gewonnen, maar de zeer prestigieuze Architizer A+ Award die we twee weken geleden wonnen in New York in de categorie “product design all categories” spant toch de kroon. We werden er zelfs mee afgebeeld op Times Square.”

Tanguy Van Quickenborne blijft er bescheiden bij, maar deze award is toch niet niets. Er waren immers inzendingen uit meer dan honderd landen, maar daarbij enkele verbluffende producten qua design en vormgeving.

“Een dergelijke wereldwijde architectuurwedstrijd winnen betekent natuurlijk een pluim op onze hoed”, zegt Tanguy Van Quickenborne, “en het is natuurlijk een hart onder de riem om onze inspanningen op het vlak van innovatie voort te zetten.”

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.