Nieuws Oost-Vlaanderen Bekende dancing het Feestpaleis wordt Digital Agency

Bekende dancing het Feestpaleis wordt Digital Agency

Bekende dancing het Feestpaleis wordt Digital Agency

BEERVELDE – Het Digital Agency Trivali, expert in het bedenken en implementeren van succesvolle digitale strategieën, verhuisde onlangs naar zijn nieuw kantoor in Beervelde. Het alom gekende “Feestpaleis” in Beervelde stond al een aantal jaren leeg tot een projectontwikkelaar in 2020 begon met de omvorming tot nieuwbouwappartementen. De voorgevel van het Feestpaleis, een erkend dorpsgezicht in Beervelde, mocht niet verdwijnen. Er werd beslist om er een winkel- of kantoorruimte van te maken.

Kristof Vercruyssen, zaakvoerder van Trivali, legt uit: “Het was een unieke opportuniteit om dit pand te kopen en hier ons nieuw kantoor in onder te brengen. In plaats van een anoniem kantoorgebouw kozen we voor dit leuke pand waar authentieke elementen behouden zijn en foto’s uit de roemrijke geschiedenis een prominente plaats kregen. Het brengt veel leuke herinneringen naar boven uit mijn jonge jaren. En daarnaast is het de ideale locatie: iedereen kent het, ik hoef aan niemand uit te leggen waar we gevestigd zijn!”

Inspirerende ontmoetingsruimte voor klanten en medewerkers

Door Corona is de manier van werken veranderd en is de work-live balance nog belangrijker geworden. “Ook onze medewerkers kiezen ervoor om niet meer fulltime op kantoor aanwezig te zijn”, zegt Kristof.

“Daarom maakten we van ons nieuw kantoor een ontmoetingsruimte voor klanten en medewerkers waar ze in een ontspannen en inspirerende omgeving kunnen overleggen, brainstormen en samenwerken. Wij beschikken over een sterk team waarbij dit pand met centrale ligging deze visie perfect beaamt.”

Over Trivali Digital Agency

Trivali bouwt websites en webshops met focus op groei. Groei naar meer klanten en meer omzet. Elk project wordt tot in de puntjes afgewerkt, “hoe moeilijker, hoe liever”. Iedereen is welkom. Als digitaal strateeg zorgen zij ervoor dat organisaties inzicht krijgen in hun website, webshop, online marketing en gebruik van sociale media. Digitale tools die voor gepassioneerde ondernemers in de hedendaagse maatschappij niet meer weg te denken zijn en nodig om op te boksen tegen de grote spelers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.