beobank

Beobank opent in Gent eerste PRO Center

beobankBeobank

opende zopas in Gent zijn eerste PRO Center. De komende maanden zal de bank nog 6 andere Beobank PRO Centers openen in verschillende Belgische steden.

Beobank is zo de eerste bank in België die een coworkingruimte, vergaderzalen, ruimte voor evenementen en andere infrastructuur volledig ter beschikking stelt van haar klanten. Beobank speelt op die manier in op de vraag van professionele klanten naar een financiële partner die proactief meedenkt in plaats van louter advies te geven.

Guy Schellinck, CEO van Beobank: "De banksector is vandaag meer dan ooit aan het evolueren. De behoeften en verwachtingen van onze klanten staan niet stil. Om in de toekomst te blijven beantwoorden aan deze behoeften, zijn investeringen noodzakelijk."

"Onze klanten een kwalitatieve dienstverlening bieden, is de kern van onze bankactiviteit. Maar anno 2016 verwachten klanten meer. We zijn dan ook fier op het nieuwe kantoorconcept waarmee we aantonen dat we duven investeren in een persoonlijke en klantgerichte aanpak om ons groeiverhaal van de voorbije jaren voort te zetten. In de PRO Centers worden ook workshops en netwerkevenementen georganiseerd om ervaringen uit te wisselen. Klanten kunnen de vergaderzaalfaciliteiten ook gebruiken om hun eigen professionele relaties uit de nodigen. Zo draagt Beobank niet alleen op financieel vlak bij tot de ontwikkeling van hun bedrijf maar biedt ze hen ook praktische ondersteuning."

De PRO Centers van Beobank richten zich op zelfstandigen en KMO's, die er tevens terecht kunnen bij specifiek opgeleide relatiebeheerders voor professioneel advies in elke fase van de ontwikkeling van hun onderneming.