Nieuws Oost-Vlaanderen Bert Gijsels benoemd als partner bij BDO

Bert Gijsels benoemd als partner bij BDO

Bert Gijsels benoemd als partner bij BDO

bertgijselsBDO België, dat zijn hoofdkantoor heeft in Merelbeke,  is gespecialiseerd in vier domeinen : Audit & Assurance, Accounting & Reporting, Tax & Legal en de Special Advisory Services waaronder Corporate Finance, Management Advisory & Interim Management resorteren.

Sinds 1 oktober is bij BDO Bert Gijsels angetreden als nieuwe partner binnen Accounting & Reporting meer in het bijzonder voor de specialisatie die verband houdt met de overheidssector.  

Bert Gijsels, bachelor accountancy-fiscaliteit (KdG), die zijn loopbaan aanving bij Flowserve op het financiële departement, zette de stap naar BDO in 2000.

Hij versterkte toen BDO Adviseurs Openbare Sector als assistent en kon er kennis maken met de werkwijze van openbare besturen. Als Partner zal hij verantwoordelijk zijn voor het adviseren en begeleiden van voornamelijk lokale openbare besturen en overheids- en non-profit organisaties die nood hebben aan financiële en operationele know-how of opleidingen.

Bert licht toe: “De laatste jaren ligt de focus in openbare besturen voornamelijk op de implementatie en de verdere uitbouw van de BBC (Beleids- en BeheersCyclus). De huidige budgettaire criteria zijn strenger dan vroeger en vragen een onderbouwde aanpak van de budgetten en van de opvolging ervan.  Daarnaast zijn veranderingsprocessen, integratie tussen gemeente en OCMW, creëren van efficiëntiewinsten, zorgbedrijven, … slechts enkele van de andere uitdagingen die de overheden staan te wachten in de nabije toekomst.”

BDO biedt aan openbare besturen een brede inhoudelijke expertise aan op strategisch, organisatorisch, financieel, fiscaal en HR-vlak. BDO investeert daarom sinds jaren in de uitbouw van een team van gespecialiseerde adviseurs en begeleidt zijn klanten bij het ontwikkelen en implementeren van nieuwe modellen en werkwijzen.  Het is de ambitie van het BDO Public Sector team om openbare besturen in al zijn aspecten te leren kennen en vanuit een lange termijnrelatie concreet bruikbare adviezen te verschaffen.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.