Nieuws Oost-Vlaanderen Bert Vandebuerie weg bij Xerius

Bert Vandebuerie weg bij Xerius

Bert Vandebuerie weg bij Xerius

0000000000000bbvdbBert Vandebuerie (foto) werkte ruim tien jaar als regioverantwoordelijke bij Xerius Oost-Vlaanderen. Hij bouwde in die periode met zijn advies en ondersteuning aan ondernemers en toekomstige ondernemers een stevige reputatie uit en toonde ook zijn bevlogenheid in het stimuleren van ondernemerschap.

Nu is hij echter aan zijn laatste werkweek bezig bij Xerius. Vanaf volgende week is hij, zoals veel insiders die de ondernemingswereld volgen inmiddels al weten,  zelf full-time ondernemer. De eerste stappen in die richting zette hij al toen hij na zijn deelname aan de befaamde Silicon Valley Tour van Peter Hinssen en Steven Van Belleghem Connexi oprichtte, dat ondertussen vorig jaar al een aantal succesvolle inspiratietours organiseerde.

“Tien jaar met ondernemerschap bezig zijn en de passie en gedrevenheid zien van mensen die met volle goesting aan projecten werken die onze economie ondersteunen, is besmettelijk gebleken” zegt hij.

Zijn bedrijf, dat opereert vanuit Zaffelare heeft ook voor dit jaar al nieuwe inspiratietours gepland. De volgende vindt plaats tussen 13 en 15 april.  “Maar vanaf volgende week heb ik tijd om nog meer initiatieven te ontwikkelen”, zegt hij, “en mijn handen jeuken om daarmee te beginnen.”

Meer informatie op http://www.connexi.eu

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.