Nieuws Oost-Vlaanderen Bestelwagenverhuurder Mols weer sterker in West- en Oost-Vlaanderen

Bestelwagenverhuurder Mols weer sterker in West- en Oost-Vlaanderen

Bestelwagenverhuurder Mols weer sterker in West- en Oost-Vlaanderen

autos_0Het verhuurbedrijf van bestel- en vrachtwagens Mols uit Hulshout heeft een nieuw agentschap geopend in het West-Vlaamse Oostkamp. Dat brengt het totaal afhaalpunten op 27 verspreid over Vlaanderen. In Oost-Vlaanderen zijn er vestigingen in Aalst, Dendermonde en Zelzate.

Overigens is het niet de eerste keer dat Mols een vestiging heeft n Oostkamp. “Als gevolg van de crisis, moesten we daar eerder sluiten”, legt gedelegeerd bestuurder Jos Mols uit, “maar de economie trekt opnieuw aan en we zijn dan ook blij met de nieuwe vestiging die is ondergebracht bij een Gulf-benzinestation.”

Het wagenpark van Mols bestaat momenteel uit 160 voertuigen. Dat waren er ooit dubbel zoveel. Jos Mols: “We zijn zwaar door de crisis gegaan. Een aantal kleinere bedrijven is gestopt, andere verhuurbedrijven zijn overgenomen. Sinds een jaar krijgen we weer wat meer animo.”

Mols heeft de ambitie om nog extra distributiepunten te openen en kijkt daarvoor vooral naar Wallonië, waar het vroeger al actief was maar nu niet meer. Traditioneel waren die agentschappen ondergebracht bij benzinestations, maar door de toename van de onbemande tankstations is het bedrijf gedwongen andere mogelijkheden te onderzoeken. In Bornem is er nu al een samenwerking met een depannagebedrijf, in Hasselt met een verhuisfirma. “Ik zou graag 1 tot 2 nieuwe agentschappen per jaar willen openen”, aldus Jos Mols.

Het bedrijf stelt naast de gedelegeerd bestuurder en zijn vrouw nog vijf mensen te werk.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.