Nieuws Oost-Vlaanderen Betonondernemer opent vakantiewoning in Ronse

Betonondernemer opent vakantiewoning in Ronse

Betonondernemer opent vakantiewoning in Ronse

RONSE – Bert Noterman, directeur van betonbedrijf Seveton (Groep Willy Naessens) in Oudenaarde, heeft samen met zijn vrouw Jasmine De Cock een luxe vakantiewoning geopend in Ronse: Maison Cambier. In 2015 pakte het echtpaar in Kwaremont ook al uit met een B&B (Hof ter Kwaremont). Maison Cambier is vanaf deze week te boeken.

Noterman beschouwt zijn ondernemersinitiatief als een zinvolle invulling van zijn vrije tijd. Maison Cambier is een 5-sterren vakantiewoning in een historisch pand in het centrum van Ronse. “Het was liefde op het eerste zicht”, vertelt Noterman. “Ronse is stilaan aan een revival bezig en is veel mooier en aantrekkelijker dan het meestal wordt voorgesteld. Zo’n 5-sterren vakantiehuis is sowieso zeer uitzonderlijk. Mijn grote ambitie bestaat er in om de gasten die langs komen een waw-gevoel te geven. De vergunning vanuit Toerisme Vlaanderen is zopas toegekend.”

De imposante herenwoning in neo-Lodewijk XVI-stijl werd gebouwd in 1927 voor een bekende textielfamilie en kende nadien een rijke geschiedenis. Het prestigieuze pand bleef goed intact en werd begin 2017 grondig gerenoveerd, met behoud van de kenmerkende materialen en accenten: cementtegelvloeren met mozaïekmotief, salons met lambriseringen en Versailles-parket, stucwerk en ingewerkte muurschilderingen, een eetkamer in Vlaamse stijl en zo veel meer. Op de verdiepingen werden 7 ruime slaapkamers (met badkamer en toilet) ingericht, die samen plaats bieden voor 22 personen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.