Nieuws Oost-Vlaanderen Beverse badkamerspecialist gebruikt als eerste nieuwe glassoort van Saint-Gobain

Beverse badkamerspecialist gebruikt als eerste nieuwe glassoort van Saint-Gobain

Beverse badkamerspecialist gebruikt als eerste nieuwe glassoort van Saint-Gobain

00000aquaconceptBadkamerspecialist Aquaconcept uit Melsele gaat als eerste een samenwerking aan met Saint-Gobain Glass waardoor het zijn reputatie als innoverende producent van op maat gemaakte profielloze, glazen (inloop)doucheconcepten opnieuw bevestigt. Op Batibouw 2015 presenteert Aquaconcept alvast zijn eerste doucheconcepten waarin het glas SGG TIMELESS verwerkt zit.

SGG TIMELESS werd door Saint-Gobain Glass ontwikkeld als een helder niet-getint en niet-reflecterend glas, specifiek voor douchedeuren, douchewanden, douchecabines en badschermen. Door een onzichtbare coating blijven deze vanaf nu in alle omstandigheden en voor minstens 10 jaar transparant en glanzend. De coating laat geen kalkaanslag of corrosie toe zodat het glas minder snel dof wordt en veroudert.

De magnetroncoating, die overigens alle vormen van industriële verwerking (harden, lamineren, buigen, zeefdrukken…) doorstaat, blijft jaar na jaar behouden. Dat maakt dat Saint-Gobain Glass op SGG TIMELESS zelfs een garantie van 10 jaar tegen corrosie kan waarborgen.

En precies doordat het glas beter bestand is tegen corrosie, is het ook veel makkelijker te reinigen, wat naast een optimale transparantie ook een enorme hygiënische troef oplevert. “Wij zijn bijzonder opgetogen over deze innovatie en over onze samenwerking met Saint-Gobain Glass. Het SGG TIMELESS-glas zit in alle doucheconcepten van onze Batibouw-stand en we gaan dit glas sowieso commercialiseren in alle modellen van onze nieuwe productlijn ‘Aquaconcept Personal’. Dat zijn maatwerkproducten waarvoor we zelf op de werf gaan opmeten”, zegt zaakvoerder Raf Geudens van Aquaconcept.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.