Nieuws Oost-Vlaanderen Bike Parts opent pop-up store vol beleving

Bike Parts opent pop-up store vol beleving

Bike Parts opent pop-up store vol beleving

2efa3b38-cbc6-11e3-87b6-8eadad13444c_web_scale_0_0349812_0_0349812__

In het weekend van 10 en 11 september opent motor en bromfietsgarage Bike Parts uit Zele een Suzuki, Mash, Peugeot en Sym pop-up store aan de Potterstraat in Sint-Gillis-Waas, vlakbij Sint-Niklaas.

“Het is de bedoeling”, zo zegt zaakvoerder Johan Geerinck (foto), “om in deze tijdelijke store een unieke omgeving in te richten voor elk type motorrijder, die aansluit bij zijn of haar specifieke verlangens.”

Zowel mobiliteit als vrije tijd komen uitgebreid aan bod in de pop up store. Bike parts engageert zich om zowel huidige als toekomstige gemotoriseerde tweewielergebruikers te laten kennismaken met de filisofie en de manier van werken die het bedrijf heeft rond motoren.

“Tijdens het openingsweekend zijn er uitgebreide testmogelijkheden, zowel met motoren als met Peugeot Django scooters. Bezoekers hebben ook de kans om een ballonvlucht te winnen”, zegt Johan Geerinck nog.

Naast nieuwe motoren wordt er ook gewerkt rond de thema’s serviceproducten, fashion , accessoires en bagage-uitrusting. De tijdelijke motorenwinkel zal niet alleen in week open zijn en elke donderdagavond tot halfnegen de bezoekers trakteren op een glaasje cava, maar ook op zondagnamiddag te bezoeken zijn.

“Ik ben ervan overtuigd”, zo zegt nog Johan Geerinck, “dat de tijdelijke winkel een antwoord kan bieden op de vragen die veel potentiële motorrijders, die zin hebben om een tweewieler te kopen, zich nog stellen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.