Foto Bleckmann

Bleckmann Gent pakt uit met vacaturewebshop

GENT - Met een nieuwe campagne zet het logistieke bedrijf Bleckmann in op rekrutering voor haar vestigingen in Gent. Dat doet het in samenwerking met communicatiebureau Echo. Bleckmann Gent is vooral op zoek naar trainees en pakt daarom uit met een webshop voor vacatures. Met de site zet het bedrijf niet alleen jobs, maar ook medewerkers in de spotlight.

Bleckmann Gent lanceert vandaag haar nieuwe rekruteringscampagne om werkzoekenden in de regio ‘negenduusd’ warm te maken voor een job in de logistieke sector. De vacaturewebsite lijkt op het eerste zicht op een doodnormale webshop voor kledij, maar niets in minder waar.

Met het project mikt het bedrijf vooral op jonge krachten om betaalde opleidingsprogramma's aan te gaan. Daarnaast is Bleckmann ook op zoek naar meer specifieke profielen, zoals een health & safety supervisor, een customs specialist en een bediende op de technische dienst.

 

De vacaturewebsite lijkt op een webshop voor kledij, maar dat is het niet. Foto Bleckmann

War for talent

Bleckmann Gent blijft volop groeien en net daarom is extra personeel meer dan welkom. Toch is het een hele uitdaging om voldoende nieuwe mensen aan te trekken. “De war for talent is ook bij ons voelbaar”, zegt Volkwin Van Herreweghe, Cluster Director Bleckmann Gent. “De arbeidsmarkt wordt steeds krapper en veel bedrijven vissen in dezelfde vijver. We moeten creatief uit de hoek komen om onze potentiële medewerkers aan te spreken en hopen dat met dit concept te kunnen verwezenlijken.”