Nieuws Oost-Vlaanderen Blij met mij : trainingen om kinderen meer zelfvertrouwen te geven

Blij met mij : trainingen om kinderen meer zelfvertrouwen te geven

Blij met mij : trainingen om kinderen meer zelfvertrouwen te geven

00000000000jokeJoke de Vreeze werkt voor de Vlaamse overheid, maar toont zich daarnaast ook volbloed onderneemster. Ze maakte al rondreizen door Kyrgizë en Oezbekistan, deed vrijwilligerswerk in Australië en zette een schooltje op in Argentinië. Ze is daarnaast ook de drijvende kracht achter het coaching- en storytellingbedrijf Talent & Nest, dat opereert vanuit Gent en Laarne.

In die hoedanigheid is ze erkend als Blij met mij!-trainer. “Op 25 april 2016 start ik samen met Ann Dhaenekindt in Gent met de trainingen voor meer zelfvertrouwen en veerkracht en voor een positief zelfbeeld bij kinderen”, zegt ze. “We geloven immers rotsvast in de meerwaarde van de trainingen voor meer wél-zijn binnen gezinnen.”

Voor kinderen van 6 tot 12 jaar geeft Joke de Vreese de Blij met mij-trainingen die zijn ontwikkeld door Els Pronk. “Deze trainingen zijn al 8 jaar een succes in Nederland” geeft Joke de Vreese nog aan. Els Pronk heeft een training ontwikkeld waarin positieve psychologie en talentgericht werken met kinderen goede resultaten geven. Wat ik zo goed vind, is dat gedachten én gevoelens hun plek krijgen én dat kinderen en ouders een gezamenlijke taal krijgen.”

Blij met mij! is een reeks van 5 fijne kindernamiddagen en 3 interessante ouderavonden. De training wordt steeds gegeven door twee trainers van het Blij met mij!-netwerk. Met ‘groeizinnetjes’ die kinderen en ouders leren gebruiken, met het kennen en benoemen van talenten zetten kinderen stappen naar meer oplossingsgericht kunnen denken, even stilstaan en dan handelen, naar omdenken over zichzelf en anderen. Ze worden meer blij met zichzelf. En dat is de bedoeling want op die manier staan ze positiever in het leven en leggen ze een goede basis voor later.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.