Nieuws Oost-Vlaanderen BMC Assenede gehuldigd in Londen

BMC Assenede gehuldigd in Londen

BMC Assenede gehuldigd in Londen

ASSENEDE – Het BMC-team uit Assenede werd onlangs maar liefst 2 keer gelauwerd op de Triumph Global Dealer Conference 2018 in Londen. De Triumph Dealer Plaque werd hen overhandigd als dank voor hun investering in het nieuwe Triumph World Black Store design. Voor hun 24 jaar Triumph-vakkennis en -passie, hun mooie verkoopcijfers, de hoge klanttevredenheid, en de implementatie van het Triumph World Black Store concept werd BMC Assenede bovendien gelauwerd met de Outstanding Contribution to Triumph Award. 

Sinds 1994 is BMC Assenede, geleid door Daniel De Rycke, exclusief verdeler van het Britse motormerk Triumph Motorcycles in België. “Sedert 2006 is ons familiebedrijf erkend als een Triumph World Store”, zegt Daniël De Rycke. “Dit houdt onder meer in dat we de volledige modellenreeks van Triumph in de winkel hebben staan en dat er voor de klanten een grote keuze beschikbaar is aan Triumph motorkledij en accessoires.”

Service op maat

BMC Assenede volgt de verfijning van de motortechniek bij Triumph op de voet maar luistert tegelijk ook permanent naar de wensen van de klanten. “In onze showroom brengen we niet alleen een mooi productaanbod, maar we bieden ook een luisterend oor om elke klantwens op maat te beantwoorden. We hebben tevens de kennis in huis om alle hedendaagse Triumph modellen te herstellen, te onderhouden en te verbouwen. Bovendien hebben we een directe lijn met de fabriek voor eerstelijnssupport.”

Global Dealer Conference

De inspanningen van BMC Assenede zijn ook in Groot-Brittannië niet onopgemerkt gebleven. Op de Triumph Global Dealer Conference 2018 in Londen werden Daniel De Rycke, Susanne Gort en Kristina De Rycke door Nick Bloor en Paul Stroud, respectievelijk de huidige CEO en CCO van de Britse motorenfabrikant, op het podium geroepen om hun prijzen in ontvangst te nemen.

Erkenning voor jarenlange inzet

“Als teken van Triumph’s erkenning voor onze inzet werden we samen met het zeer selecte gezelschap internationale collega-winnaars getrakteerd op een dagje circuit met de nieuwe 2019 modellen”, verduidelijkt Daniël De Rycke. “Bovendien mochten alle winnaars ’s avonds een VIP-diner bijwonen in het gezelschap van het Triumph management in de Triumph Visitor Experience van de Triumph-fabriek te Hinckley. Een hele eer.”

Bij BMC Assenede zijn ze terecht bijzonder trots en dankbaar. Daniël De Rycke: “We willen al onze trouwe klanten, Triumph-rijders in hart en ziel, bedanken voor de steun en het vertrouwen die ze ons doorheen de jaren hebben gegeven.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.