Afbeelding3 Emmanuel Titeca, Mieke De Waele en Fabian Missinne.

Boekhoudkantoor Titeca opent in Lokeren twaalfde vestiging

LOKEREN - Eind juni opent boekhoudkantoor Titeca een nieuwe vestiging in Lokeren. Dat doet het in samenwerking met Mieke De Waele en haar team. Na 35 jaar staat de teller op twaalf kantoren.

De samenwerking tussen Titeca en Mieke De Waele startte in april. De Waele was tot die tijd werkzaam in een accountancykantoor in Wetteren. “Ik had geen voeling met de nieuwe richting en visie van ons vorige kantoor”, vertelt Mieke De Waele. “In Titeca vond ik die gedeelde waarden wel. Omwille van die raakvlakken besloot ik samen met vijf collega’s de handen in elkaar te slaan met Titeca. We zullen samen een laagdrempelig, lokaal kantoor vormen.”

Ook CEO Fabian Missinne is tevreden met de nieuwe samenwerking. “Mieke heeft veel ervaring als accountant en ondernemer en deelt onze visie over leiderschap. We zijn de perfecte match.”

Vernieuwd pand

Ondertussen werken De Waele en haar team al een tweetal maanden samen met de medewerkers in het Titeca-kantoor in Gent. “We zijn warm onthaald”, vertelt ze. “Eind juni verhuizen wij terug naar Lokeren, waar we onze intrek zullen nemen in een recent vernieuwd pand op de Gentse Steenweg 158A. Vanaf dan kunnen wij onze klanten uit Lokeren en omstreken van dichtbij verder helpen.”