GettyImages-9899808441

Bondscoach Martinez te gast op nieuw event rond organiseren

ZWIJNAARDE/AALST – De organisatiearchitecten en coaches van Wilde Zwanen, O4U en altershape lanceren op 22 oktober 2019 Work-Wise-Lead-Wise, een congres voor iedereen actief of geïnteresseerd in organisatieontwerp, team ontwikkeling of leiderschap. Keynote speaker is niemand minder dan voetbalcoach Roberto Martinez. Hij vertelt hoe je met coachend leiderschap een team laat schitteren. 

Bijna dagelijks verschijnen er nieuwe invalshoeken op vlak van organisatieontwikkeling: van gedeeld leiderschap, zelfsturende teams en andere innovatieve arbeidsorganisaties tot agile werken, theory U, werken volgens sociocratie, werken in tribes, enzovoort. Maar ziet u het bos door de bomen nog?

Filip Hendrickx, mede-organisator van Work-Wise-Lead-Wise: “Het is niet evident om als zaakvoerder, manager, HR of adviseur bij te blijven. Work-Wise-Lead-Wise wil een handje helpen én laat u op één dag kennismaken met al deze boeiende thema’s.”

Sector overschrijdend: sport, industrie, zorg of IT

“We willen onze ambitie met Work-Wise-Lead-Wise onmiddellijk tonen door het strikken van voetbalcoach Roberto Martinez als keynote”, vertelt Jo Vandenbossche. De gepassioneerde Edwin Van Vlierbeghe en het creatieve Inspinazie maken de keynote lijst compleet. In boeiende ontdek, leer en beleef sessies maakt u daarnaast kennis met STAS, AZ Delta, Yools, Sweet Mustard, Human Reef, Boerenbond, Workitects en de organisatoren Wilde Zwanen, O4U en altershape. Allen gaan ze bewust aan de slag om wendbare organisaties te creëren met ruimte voor persoonlijke ontplooiing en talentontwikkeling.

Jaarlijks congres met impact

“We willen een jaarlijkse ontmoetingsplaats worden voor iedereen die actief is in of op zoek is naar inspiratie op het vlak van organisatieontwikkeling en -ontwerp. We zoeken hierbij niet naar de beste methodologieën of inzichten. We willen net meerwaarde zoeken in diverse benaderingen en leren van ervaring in diverse sectoren. We zijn er immers van overtuigd dat succesvolle organisaties de wendbare zullen zijn. Work-Wise-Lead-Wise wil een impact hebben door praktijk, expertise en ervaringsuitwisseling te combineren”, aldus Joost Van Driessche.