Nieuws Oost-Vlaanderen Bouwbedrijf Camino krijgt nieuwe hr-directeur

Bouwbedrijf Camino krijgt nieuwe hr-directeur

Bouwbedrijf Camino krijgt nieuwe hr-directeur

DRONGEN – Femke Dhont (35) gaat aan de slag als hr-directeur bij Camino, de Oost-Vlaamse groep die in totaal twaalf bouwbedrijven huisvest waaronder Durabrik en Istoir. Dhondt heeft zeven jaar ervaring in human resources bij onder meer Lineas.

Femke Dhont werkte in de eerste jaren van haar carrière bij onder meer de Vlerick Business School en Deloitte. Ze deed voornamelijk onderzoek naar en consulting rond hr-zaken. In 2016 ging ze aan de slag bij Lineas, eerst als Compentation & Benefits Manager en later als HR Strategy & Project Manager.

Dhont neemt de fakkel over van Bie De Backer, die voor een carrière als freelancer kiest. De nieuwe hr-directeur wil de komende jaren focussen op de digitalisering en professionalisering van alle hr-processen.

“Het zijn bijzondere economische tijden en het is meer dan ooit belangrijk dat leidinggevenden en hun medewerkers de doelstellingen scherp stellen en duidelijkheid scheppen”, vertelt ze.

Camino-CEO Joost Callens wil de nieuwe kracht zoveel mogelijk betrekken bij belangrijke beslissingen binnen het bedrijf. “Femke krijgt meteen een zitje aan de directietafel. Hr weet immers als geen ander wat er leeft bij de collega’s.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.